Inapoi

Posibilităţi pentru magazinele de mobilă şi cele de materiale de construcţie

Compania Creamondi propune colaborare reciproc avantajoasă magazinelor de mobilă şi magazinelor de materiale de construcţie, atît în domeniul fabricării dulapurilor cu uşi glisante şi a bucătăriilor, cît şi în domeniul vînzării garderobelor VENTURA concept®.

     
   
     

Propunerea de colaborare Creamondi adresată magazinelor de mobilă

Aveţi un salon de mobilă, dar nu dispuneţi de o bază de producţie? Iar clienţii pretenţioşi cer mereu ceva deosebit? Vă putem ajuta — vom construi modele exclusive de dulapuri cu uşi glisante şi bucătării.

Pentru asigurarea unei colaborări productive constructori virtuali au fost creaţi, cu ajutorul cărora chiar la dvs. în magazin clienţii vor putea elabora designul dulapului lor cu uşi glisante sau pe cel al bucătăriei.

Astfel, cu ajutorul constructorului de bucătării clienţii pot alege configuraţia dorită a mobilei şi a faţadelor. Acest instrument va calcula singur preţul construcţiei obţinute şi ne va trimite nouă cererea. Iar peste doar 7 zile lucrătoare în bucătăria clientului va sta mobila creată după proiectul său.

Colaborarea în domeniul comercializării dulapurilor cu uşi glisante ne oferă oportunităţi şi mai mari. Pe lîngă proiectarea virtuală şi a comenzii on-line, putem propune magazinului dvs. modele de dulapuri cu uşi glisante fabricate de noi şi sisteme pentru uşi glisante. Astfel, clienţii vor avea posibilitatea nu doar să proiecteze dulapul şi să afle preţul acestuia, dar şi să se familiarizeze cu calitatea materialelor, cu siguranţa furniturii şi a construcţiilor mobilei noastre.

     
   
     

Propunerea Creamondi magazinelor de materiale de construcţie

Cu siguranţă veţi fi interesaţi de sistemele mobile pentru garderobe de marca VENTURA concept® — un complex dinamic de glisiere şi poliţe din aluminiu, ce nu necesită calificarea unui montator pentru a le monta şi modifica.

Sistemele VENTURA concept® se construiesc din module, care au fost elaborate ţinînd cont de cele mai răspîndite necesităţi: acestea pot încăpea uşor într-o odaie nu prea mare sau într-o nişă, vor putea servi la finisarea suporturilor pentru aparatele audio şi video, pentru păstrarea hainelor în dormitor şi în antreu, precum şi pentru organizarea bibliotecii, construirea rafturilor în oficiu şi în vitrinele buticului.

Procesul de procurare a sistemelor pentru garderobe VENTURA concept® este bine organizat. Acesta include următorii paşi:

  • Dvs. alegeţi elementele necesare de construcţie.
  • Le comandaţi la compania noastră.
  • Le luaţi direct de la depozitul nostru.

Dacă sunteţi interesat de propunerea noastră, contactaţi-ne pentru a primi mai multe informaţii. Dvs. puteţi prezenta cererea de primire a informaţiei cu privire la promoţiile noastre, la reduceri şi produse noi.