Inapoi

Pagina principală Despre companie Procedura de perfectare a unei comenzi

Procedura de perfectare a unei comenzi

Să comanzi mobilă la compania Creamondi este foarte uşor – e nevoie doar de câţiva paşi.

Înţelegerea prealabilă

  • Telefonaţi la oficiul nostru şi aranjaţi o întâlnire, în cadrul căreia veţi putea conveni detaliile eventualei comenzi.

    Noi preţuim şi timpul nostru, şi timpul Dvs., de aceea realizăm proiecte interesante şi nu producem mobilă care nu are nimic comun cu specializarea noastră (mobilă de baie, mobilă pentru instituţiile medicale etc.).
     
  • Este preferabil să ne comunicaţi dimensiunile aproximative ale mobilei comandate şi parametrii încăperii, în care aceasta va fi plasată.
 
     
   
     

Efectuarea comenzii şi proiectarea

  • La oficiu veţi lua cunoştinţă de posibilităţile noastre şi de mobila pe care o producem.
  • Consultanţii noştri vă vor ajuta să alegeţi materialele necesare, luând în consideraţie interiorul Dvs., vă vor ajuta să determinaţi culoarea, designul şi construcţia mobilei. În rezultat va fi alcătuită schema-proiect, însoţită de devizul de cheltuieli şi explicarea condiţiilor de livrare a comenzii.
  • La această etapă puteţi lua o pauză pentru a reflecta. După ce veţi cântări totul, telefonaţi-ne, pentru a confirma fabricarea mobilei şi a chema persoana responsabilă de măsurări în ziua şi ora convenabilă pentru Dvs.
  • Cu toate acestea, puteţi crea Dvs. înşivă o schiţă-proiect, apelând la constructorii de dulapuri coupe şi bucătării. Astfel, veţi inventa propriul design, veţi introduce dimensiunile încăperii şi articolului, veţi alege materialele necesare. Constructorul va calcula preţul aproximativ al proiectului şi ni-l va expedia nouă.
     
   
     

Încheierea contractului

Ne întâlnim la oficiul nostru, pentru a preciza detaliile proiectului, a introduce modificările în acesta şi a încheia contractul.

 
     
   
     

Producerea

Perioada standard de producere a mobilei în compania noastră este de la 7 până la 10 zile lucrătoare. În cazul în care comanda presupune şi montarea mobilei, termenul poate fi cu 2-3 zile mai mare.

 
     
   
     

Livrarea şi montarea

În raza municipiului Chişinău livrarea şi montarea sunt incluse în valoarea comenzii. Din păcate, nu prestăm acelaşi serviciu şi pentru clienţii noştri din afara capitalei, dar nici în aşa caz nu aveţi de pierdut, pentru că din cauza incomodităţilor create, beneficiaţi de o reducere la mobila comandată.

     
   
     

Garanţie

Pentru toate articolele noastre oferim o garanţie de 24 luni din momentul livrării. Dacă în decursul acestui termen apar careva probleme în procesul de exploatare a mobilei, noi vă vom sta oricând la dispoziţie pentru a vă acorda ajutor. În plus, compania oferă şi deservire postgaranţie.

Luaţi legătura cu noi şi noi vom crea mobila viselor Dvs.