Inapoi

Pagina principală Designeri

Designeri

În asortimentul de elemente de decor ale companiei avem multe materiale pe care le primim de la furnizorii noştri exclusivi din Polonia şi Austria, de aceea astfel de produse sunt unice pe piaţa Moldovei. Noi vă putem ajuta să le procuraţi.

Vă propunem:

Plăci de mobilă din împletituri

Plăcile de mobilă din materiale exotice de marcă Rattanprestige® vor înfrumuseţa orice mobilă. Durata de funcţionare a acestora şi gama de culori plăcută vor face ca în interior să domine confortul şi armonia naturii. Dimensiunile plăcii sunt 900×2700×10 mm.

Ratan

Ratanul (rattan) este un material fabricat din flexibilele liane tropicale ale rotangului. Este un material foarte durabil şi poate rezista la o greutate de pînă la 700 kg.

Plăcile de mobilă din acest material pot servi la fabricarea mobilei pentru casă. Spre exemplu, dulapul din împletituri de fîşii de ratan vor asigura casei o frumuseţe naturală, iar calitatea materialului va permite utilizarea acestuia pentru mulţi ani.

Bambus

Bambusul (bamboo) este o iarbă specifică lemnoasă, care se deosebeşte prin durabilitate şi rezistenţă la umiditate datorită provenienţei sale tropicale, de aceea plăcile din bambus se recomandă a fi utilizate în încăperile cu umiditate înaltă, precum şi pentru prevenirea apariţiei diferitor insecte.

În combinaţie cu alte materiale decorative — oglinda, sticla, PFL, materialul plastic — dă mobilei un colorit exotico-urbanistic irepetabil.

Loom

Loom (LOOM) este un material din fibre naturale şi artificiale împletite. Este un material ultramodern, dar în comparaţie cu alte obiecte din împletituri este mai ieftin, fiind în acelaşi timp foarte comod şi rezistent.

Elementele decorative din loom arată foarte bine cu orice mobilă de corp şi înzidită.

Toate aceste materiale permit decorarea încăperii într-un stil special, creînd o atmosferă de linişte şi placiditate.

Panouri acrilice, acoperite cu furnir natural

Panourile acrilice acoperite cu furnir natural reprezintă un produs inovativ al Rattanprestige®. Este un material decorativ foarte interesant şi datorită noutăţii sale, nu a reuşit încă să se banalizeze. Este perfect pentru umplerea uşilor dulapurilor cu uşi glisante şi ale altui mobilier. Iată ce reprezintă acesta. Pe plăcile din material de polimer – acril (foarte flexibil, uşor, dar rezistent) se lipesc straturi subţiri de lemn preţios de calitate superioară. Panourile obţinute se simt perfect în orice odaie, rezistînd foarte bine şi la căderile de temperatură şi chiar la umiditate.

Datorită faptului că la exterior blocul de lemn de furnir îl poate deosebi doar un specialist, mobila garnisită cu un astfel de material va avea un aspect destul de solid, iar datorită transparenţei acrilului va arăta „uşoară”.

Materialul plastic

Plăcile de polistiren ale materialului plastic decorativ împrospătează interiorul şi dau individualitate oricărui mobilier. Unul din cei mai renumiţi producători ai acestui material este compania austriacă SIBU Design®, ale cărei gamă de modele de material plastic este bogată în culori aprinse şi structuri neobişnuite:

Panourile din seria Deco-line reprezintă plăci netede de material plastic, suprafaţa cărora imită plăcile de metal, lemn, oglindă.

Panourile SIBU Multistyle sunt panouri de material plastic în mozaic pe bază de adeziv. Ele constau din celule sau dungi şi sunt foarte flexibile, ceea ce permite utilizarea lor atît la finisarea suprafeţelor plane, cît şi a celor curbilinii.

SIBU Structure-line este o serie de panouri de material plastic, cărora le-a fost imprimat relief cu ajutorul procedeelor termice. Acestea sunt de neînlocuit la finisarea faţadelor mobilei de corp şi a dulapurilor cu uşi glisante.

Panourile SIBU Design® seria Punch-line sunt plăci netede de material plastic cu orificii de formă pătrată sau rotundă de diverse dimensiuni. Deseori acestea sunt utilizate împreună cu peliculele semitransparente colorate ca substrat sau sunt însoţite de iluminare auxiliară, ceea ce permite obţinerea unor efecte extraordinare la decorarea atît a mobilei, cît şi a încăperilor.

Punch-line 3D sunt plăci de material plastic obţinute printr-o tehnologie specială SIBU. Mai întîi plăcile din seria Punch-line se îmbină cu peliculă sintetică, care apoi este presată în orificiile panourilor. Proeminenţele apărute în rezultatul acestui procedeu creează efect de volum.

Plăcile de material plastic au dimensiunile 1000×2800×1/2 mm.

Acest material se utilizează pe larg şi variat. Doriţi să completaţi cu acest material uşile dulapului sau ale tumbei? Nici o problemă! Doriţi să asamblaţi un tavan suspendat, să finisaţi o coloană sau masa barului? Poftim! Orice aţi decora cu material plastic, veţi obţine un obiect modern, stilat şi de sărbătoare.

Piele artificială

Odată cu apariţia pielii la etapa garnisirii, mobila capătă un caracter individual irepetabil şi o factură interesantă. Atribuind încăperii caracter de lux, pielea creează, în acelaşi timp, o atmosferă deosebit de caldă. Fiind conştienţi de acest fapt, designerii companiei austriece SIBU Design® au elaborat panouri decorative, care constau din combinarea pielii artificiale şi materialului plastic rezistent la şocuri. Dimensiunile plăcii sunt de 1000×2800×1/2 mm. Acestea se deosebesc prin varietatea de culori, dimensiuni şi tipuri, iar atuul panourilor de piele constă în posibilitatea de a le combina cu alte materiale, fapt care permite decorarea interiorului într-un mod inedit.

Alte modele de piele

Astfel, cu ajutorul plăcilor exotice de mobilă, a bogatului material plastic şi a pielii, a panourilor inovative acrilice şi a furnirului puteţi realiza cele mai riscante idei atît în ceea ce ţine de garnisirea mobilei, cît şi în crearea unui decor de interior exclusiv.

V-a interesat vreunul din materialele descrise Rattanprestige® şi SIBU Design®? Contactaţi-ne şi noi vă vom ajuta să le procuraţi.

Dacă sunteţi orientat spre o colaborare pe termen lung cu compania noastră, atunci pe site-ul Creamondi puteţi completa cererea de primire a informaţiei cu privire la promoţiile noastre, reduceri şi produse noi.