Inapoi

Pagina principală Dulapuri cu uşi glisante Carcase şi pereţii din spate

Carcase şi pereţii din spate

     
   
 
 

Carcase

Carcasele dulapurilor sunt construite din PFL cu grosimea bazei de 18 mm. Este vorba despre plăci din talaş aglomerat, ale căror atu principal este rezistenţa, care nu cedează lemnului natural. Plăcile mărcilor Kronopol şi Egger, utilizate de Creamondi, sunt de primă calitate — acestea sunt şlefuite, nu au zgîrieturi şi alte defecte mecanice, nu au pete. Iar neajunsul principal al PFL, eliminarea răşinilor formaldehidice, care sunt dăunătoare pentru sănătate, Creamondi îl înlătură prin prelucrarea suprafeţelor frontale ale plăcilor de mobilă, fabricate din acest material, cu bordură de finisaj din PVC (polivinil clorură) de la compania MAAG-Polska®. Acesta este un material de bordură ergonomic, funcţional şi inofensiv din punct de vedere ecologic, care cu timpul nu se decolorează şi nu-şi pierde forma (gardul de protecţie Н7). Acest material se oferă în diverse culori şi dimensiuni (cu grosimea de la 0,6 pînă la 2 mm, iar lăţimea de la 22 pînă la 42 mm).

     
   
     

Pereţii din spate

În calitate de material pentru peretele din spate ale dulapurilor Creamondi se utilizează placa fibrolemnoasă — PFL, acoperită cu un înveliş extern — laminat. Datorită acestuia panourile PFL pot avea mai multe texturi de diferite specii de copaci (stejar, pin, vişin, buc etc.), piatră (marmură, granit etc.), precum şi pot fi de cele mai neobişnuite culori, ceea ce înseamnă că se vor încadra perfect într-un decor colorat şi stilat ale oricărui dulap.

Comandaţi dulapul cu uşi glisante cu carcasa şi peretele din spate construite din aceste materiale sigure şi el va fi un ajutor de neînlocuit în viaţa de zi cu zi pentru mulţi ani.